HBSS teleurstellend gelijk tegen Botlek

Schiedam – Na een aantal indrukwekkende zeges liep HBSS tegen een flinke teleurstelling aan. Thuis tegen SC Botlek kwamen de mannen van trainer Toon Wolters niet verder dan 2-2. ,,We moeten deze wedstrijd maar zo snel mogelijk vergeten.”
Botlek, dat pas de herhaalwedstrijd op eigen veld met 1-4 van de Schiedammers verloor, had het huiswerk een stuk beter gedaan. Er werd weinig ruimte weggegeven en de flanken werden dichtgehouden. Toch kwam de thuisploeg op 1-0 door een goal van Ayrton de Brito Almada die een overstapje van Junior Alberto op waarde schatte. HBSS liep toch nog schade op en ging met 1-1 de rust in.
Na de onderbreking leek het duel lange tijd op 1-1 uit te lopen. Totdat Botlek in minuut 89 profiteerde van een fout van Jorden Scherpenzeel, 1-2. Een krakend slotoffensief leverde alsnog de 2-2 op. Voor de zoveelste keer werd Junior Alberto in de 16meter neergetrokken en nu wees referee Vito van Drunen wel naar de stip. Ilya Tiren schoot de 2-2 eindstand op het bord. ,,Zulke wedstrijden zitten er altijd tussen,” aldus Toon Wolters, ,,we moeten zorgen dat we er dinsdagavond om 8 uur weer staan thuis tegen Rijnmond Hoogvliet Sport.”

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl