SVV kan Rotterdam United niet stoppen

Schiedam – Op het eigen terrein zagen de zaterdagvoetballers van SVV geen kans om punten te scoren tegen Rotterdam United. Hoewel de thuisploeg zeker niet veel minder was gingen de gasten na een dikke 90 minuten met een 1-3 overwinning naar huis.
Zo langzamerhand is bekend dat de roodgroene mannen van trainer Tony Lentin best aardig kunnen ballen. Ook bekend is dat diezelfde, vaak jonge spelers slecht tegen tegenslag kunnen. Aan dat euvel wordt hard gewerkt, maar ook na de 1-0 stak de toorn onderling meteen op. Een verdekt schot van Milton Moreira Moreno verdween achter de laat reagerende Alex van der Meer. De 0-2 was een ruststand die SVV duidelijk tekort deed.
In minuut 75 miste Thiago Dos Santos Lima een penalty, die hij mocht overnemen en vervolgens opnieuw mist. Dezelfde pingelmisser schoot net daarna de 1-2 op het boord. Kansen op de gelijkmaker kwamen er voldoende, zeker nadat de gasten met 10 man kwamen te staan. De nummer 2 van de ranglijst gelukte het toch de 1-3 eindstand te bewerkstelligen. ,,We hadden echt niet hoeven te verliezen,” was het verhaal op Harga, ,,maar we moeten meer de rust en geduld bewaren.”

Door: Ton de Leede
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl