HBSS verliest van effectief Quick Steps

Schiedam – Weer stond HBSS na 90 minuten  met lege handen. Quick Steps had voetballend geen eens het echt betere van het spel maar was vooral dodelijk effectief.  Vandaag kreeg HBSS de doelpunten te makkelijk tegen en faalde het zelf in de afwerking. Wat als Casper Breederveld na 28 seconden alleen voor keeper Plugge de bal gewoon binnen had geschoten in plaats van naast?

Daarentegen schoot de tegenstander voor rust keurig twee uit drie kansen raak. Vlak na rust scoorde Quick Steps zelfs de 0-3. Qua kansen had alleen al Yordi Molendijk HBSS langszij kunnen brengen. Twee keer zette Naigy Klepke hem goed alleen voor de keeper maar kwam de laatste als winnaar tevoorschijn. Een derde kans  voor Molendijk eindigde met een schot net naast .

Tel daar nog een aantal andere gemiste kansen, een afgekeurde goal van Rachid Bouali en een tegendoelpunt in de laatste seconde van Quick Steps uit de twee kansen die zij nog in de tweede helft kregen bij op en de ruime thuisnederlaag is verklaard.  Trainer Toon Wolters na afloop als een boer met kiespijn:” We gaan aan de KNVB vragen of de ploeg die de meeste kansen creëert voortaan mag winnen. Maar we blijven strijden. Ik ben er van overtuigd dat als we gaan scoren dat we dan over het dode punt komen”.

Foto: Mischa keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl