HBSS Zondag: nederlaag met perspectief

De stroeve start van HBSS zondag deed vermoeden dat het te prijzen initiatief  om zo’n 100 zondag leden te verwelkomen een kort leven zou hebben. De enthousiaste begeleiding van HBSS 1 tot en met 5 is er echter alles aan gelegen om hun gelijk te bewijzen . Waar de teams 2 tot en met 5 al weken hun potjes spelen met hier en daar zeker hoopgevend resultaat , bleef  het vlaggenschip nog achter.

Nu de technische staf , onder leiding van coach Lars Hulskamp, inmiddels  versterking kreeg van de ervaren Saad Mejhed en de club duidelijke afspraken maakte met de selectie,sterkt ook het vertrouwen in mooie dingen. De mindere resultaten kunnen deels teruggeleid worden naar het minimaal aantal trainingen dat de groep in de benen heeft. Nu met Hulskamp en Majhed samen veranderd dat en daarmee ook de drang naar enig succes.

Dit weekend had het team na een matige eerste helft , waarin de Rotterdammers naar een veilige 4-0 uit konden lopen , een beter vervolg in de tweede helft die maar met miniem verschil verloren werd. Uiteindelijk stond er 5-0 op het scorebord . “Ik heb goeie dingen gezien en samen met Lars de poppetjes iets anders neergezet. Als we straks een paar weken training in de benen hebben weet ik zeker dat we ook punten zullen gaan halen. We zijn ons bewust van de afstanden die we daarvoor moeten gaan rijden maar vinden het zeker ook leuk daar in Brabant te gaan spelen. Dat we vorige week via ons bestuur hoorden dat we van de tegenstander , Viola , middels een appje van hun voorzitter de complimenten kregen over de sportieve wedstrijd , doet ons zeker goed. Wij hebben er ondanks alle critici zeker vertrouwen in dat we een blijvertje zijn en dat we HBSS zondag op de kaart kunnen zetten” aldus een strijdvaardige Mejhed

Door: HBSS
Foto: Mischa Keemink

 

Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl