HC Schiedam H1 zet goede reeks voort

Schiedam – Wederom oefenwinst voor de heren van HC Schiedam. In eigen huis begon het team nogal wisselvallig aan hun wedstrijd tegen Etten-Leur. Er werd te haastig en ongeconcentreerd gespeeld waardoor passes niet aankwamen waar ze bedoeld waren. Desalniettemin wist keeper Veerman het doel leeg te houden en gingen de heren met een 0-0 stand de rust in.

Coach Van Collenburg wist in de rust de juiste snaar bij de mannen te raken, want éénminuut na start van het 3e kwart scoorde Jan Mentink de 1-0. Het tempo ging omhoog, de combinaties werden beter, waardoor het spel steeds aantrekkelijker werd voor het ruim toegestroomde publiek.

In het 4e kwart tekende nieuwe aanwinst Anton Mansoer voor de 2-0. Dertien minuten voor het einde werd de wedstrijd even stil gelegd voor een applaus voor nr. 13 Alexander den Haan, die zijn laatste wedstrijd voor HC Schiedam speelde.

Bij spelhervatting bleef Schiedam vol druk zetten op de tegenstander. Dit leidde 6 minuten voor het einde van de wedstrijd tot een strafbal voor Schiedam. Alexander den Haan kreeg de eer om deze te verzilveren, wat hij dan ook op schitterende wijze deed. Eindstand: 3-0.

Foto: Tanja Margan

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com