Henk Salari en VDL verlengen samenwerking tot minimaal 2021

Maassluis – Het bestuur en de Technische Commissie van VDL zijn verheugd bekend te kunnen maken dat hoofdtrainer Henk Salari tot minimaal de zomer van 2021 verbonden blijft aan onze vereniging.

Beide partijen spreken van een prima samenwerking, die in de afgelopen weken is geëvalueerd. VDL hanteert al jaren het principe dat in de winterstop de Technische Commissie en de technische staf om de tafel gaan zitten, waarbij de eerste helft van het seizoen wordt besproken.

Daaruit vloeit meestal direct een voorzet voort richting het nieuwe seizoen. Als het gevoel goed is, van beide kanten, staat weinig een continuering van de samenwerking in de weg. Normaal gesproken vindt een tweede evaluatie in het begin van het nieuwe jaar plaats, maar als het écht dusdanig bevalt worden er meteen spijkers met koppen geslagen.

Dat is dus ook nu het geval. De TC heeft met een afvaardiging van de spelersgroep en de rest van de staf gesproken. Zowel jong als oud worden daarbij altijd geraadpleegd. Het is duidelijk dat de chemie tussen de groep en de staf prima is. Dat is de verdienste van beide partijen.

Salari, zo heeft hij in het verleden als coach al getoond, is geen notoire clubhopper. Loyaliteit staat hoog in het vaandel bij hem, gedrevenheid en passie voor zijn vak als voetbaltrainer eveneens.

Het bestuur is blij met de contractverlenging, stelt voorzitter Arie Herlaar. ,,Henk Salari is een coach die past bij het karakter en de sfeer van VDL. Wij zijn een vereniging waar veel draait op inzet van de eigen leden en op groeien binnen onze mogelijkheden. Dat heeft voor een constante groei van de vereniging, zowel qua leden als qua faciliteiten, gezorgd. Deze trainer schakelt uitstekend binnen het kader van de mogelijkheden en streeft voortdurend naar het maximale. Daarbij hechten we veel waarde aan zijn ervaring en vakkennis.’’

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl