Henk Salari nieuwe trainer VDL Maassluis

Schiedam – Hij speelde 12 jaar betaald voetbal in deze regio bij het Schiedamse SVV. Spitsen namen het niet graag tegen hem op en als na een wedstrijd thuis kwamen, voelden ze nog dagenlang dat ze tegen Henk Salari hadden gespeeld.

Naast zijn geweldige inzet, was de 57-jarige Schiedammer ook een liefhebber en dook hij na zijn carrière in het trainersvak en bouwde hij aan een prima reputatie. Om die reden zijn bestuur, Technische Commissie en de selectie van VDL er trots op dat een overeenkomst is bereikt met Salari als nieuwe coach van VDL.

Salari heeft een heldere kijk op voetbal, is voor een aantal spelers in de selectie al een bekende en heeft een goede naam in het Waterweggebied. In de afgelopen week heeft eerst de Technische Commissie (TC) een onderhoud met hem gehad en vervolgens een afvaardiging van de staf en de spelersraad. Alle partijen hielden daar een dusdanig goed gevoel aan over, dat de zaak snel is rondgemaakt.

Salari, die de afgelopen vijf seizoenen PPSC onder zijn hoede heeft gehad en daarmee duidelijk het bewijs vormt van een honkvaste coach, zal zijn taken officieel op 1 juli oppakken.

TECHNISCHE STAF TOT EINDE HUIDIGE SEIZOEN

Zoals bekend gingen afgelopen week VDL en trainer Francis Janse uit elkaar. Dat vraagt om een invulling van de technische staf voor de resterende maanden van dit seizoen.

Op verzoek van het bestuur en de spelersgroep neemt de Technische Commissie, met meerdere gediplomeerde trainers, waaronder ook het diploma/licentie voor de 2e klasse KNVB, de honneurs waar tot het einde van de competitie.

VDL is daarbij verheugd om te melden dat ook Gerrit van Altena de trainersstaf komt versterken voor de rest van het seizoen. Van Altena bekleedde in het verleden ook een rol in de technische staf van VDL. Hij heeft al weer een avond op het veld gestaan en dat heeft direct naar meer gesmaakt bij beide partijen.

 

De complete trainersstaf voor VDL 1 en 2 zal bij de resterende competitieduels daarom bestaan uit:

 

James van der Kraan

Glenn van der Kraan

Gerrit van Altena

Dennis de Vette

Wim Ketting

 

Het bestuur wenst zowel ons eerste als tweede elftal veel succes voor de komende periode. We hebben in de afgelopen trainingsweek en bij de eerste wedstrijd tegen het Capelse SVS al veel spelvreugde en spirit gezien. Het eerste antwoord van de selectie op een mindere periode is prima geweest. We hopen dat die lijn wordt doorgetrokken. Goede resultaten zijn een bonus, een goed voetbalklimaat het belangrijkste in onze vereniging!

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl