Heren HC Schiedam niet voorbij Voorne

 

Hellevoetsluis – De heren van HC Schiedam hebben vanmiddag verzuimd om met de volle buit weer naar Schiedam af te reizen. In Hellevoetsluis werd het uiteindelijk 3-3.

In een rommelig duel, met zeer matige scheidsrechters kwam Schiedam na een half uur spelen op een achterstand. Pal voor rust wist Alexander den Haan de gelijkmaker te maken. Na de thee, waarin één scheidsrechter door blessure uitviel en vervangen werd door een scheidsrechter die wel goed floot, kwamen de Schiedammers wederom op achterstand. Sebastiaan Buisman bracht de ploegen weer op gelijke hoogte. Schiedam dat periodes met 10 man speelden en zelfstandig fases met zijn negenen kwam via Jasper Oomen zelfs op voorsprong. Nadat Thomas Veerman een strafbal tegen hield, leek het erop dat de punten alsnog naar Schiedam gingen, echter kreeg het vlak voor tijd alsnog de deksel op de neus; 3-3.

Trainer/ coach Bart Jan van Collenburg sprak ook van een rommelige wedstrijd. “We hebben het ons moeilijk gemaakt vandaag. Toch hebben we hard gewerkt en geknokt voor de overwinning. Ik ben dan ook trots op de ploeg dat we toch een punt uit het vuur gesleept hebben. Wel hebben we ons vandaag uit wedstrijd laten halen, wat zeker met de scheidsrechters, die in de eerste helft floten, te maken had. Zelf kreeg ik ook nog een gele kaart en gaf daarmee een slecht voorbeeld af. Ik baal daar ontzettend van en zal de jongens een kratje bier schenken, want ik heb vandaag een verkeerd signaal afgegeven”, keek de coach zelfkritisch terug”.

 

Komende zondag spelen de heren een thuiswedstrijd. Dan komt koploper DSHC op bezoek.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com