Heren Schiedam na winst op promotieplaats

 

Schiedam – De heren van HC Schiedam hebben in hun inhaalduel uitstekende zaken gedaan. De Schiedammers wisten de nummer twee van de ranglijst, DSHC met 2-0 verslaan waardoor ze naar de derde plaats zijn gestegen. Deze plaats geeft aan het eind van het seizoen rechtop directe promotie naar de eerste klasse.

Alexander den Haan wist voor rust vanuit een strafcorner de score te openen en Pepijn van Rooij wist met de 2-0 de punten terecht in Schiedam te houden.

Coach Bart Jan van Collenburg vond dat zijn ploeg een goede stap gezet heeft. “De ranglijst is het resultaat van wat je doet. Maar de druk bij ons blijft hetzelfde. Vandaag toonden we echt de absolute wil om punten te pakken al hadden we het eerste kwartier wel lastig. Hierna kregen wij wat meer grip op de wedstrijd en kwamen we voor rust op voorsprong. In de tweede helft moesten we de discipline en de nul vasthouden. Zij startten wel offensief, maar dit pakte wij goed op. Na de storm van hun geluwd was kwamen wij op 2-0. Dit was echt een teamprestatie, want iedereen werkt knijterhard”, sprak Van Collenburg vol trots.

Zondag 13 mei spelen de heren weer een thuiswedstrijd, dan tegen IJssel.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com