Heren Schiedam winnen van Warande en stijgen naar 2e plaats

 

Schiedam – De heren van Schiedam hebben zich uitstekend weten te herpakken na de nederlaag van afgelopen week. Op eigen sportpark werd Warande met duidelijke cijfers naar huis gestuurd; 3-1. Door deze overwinning hebben de heren inmiddels al 12 punten en staan zij op een keurige tweede plaats.

Via Neville Tegelaar kwam de thuisploeg op voorsprong, waarna de gasten halverwege de eerste helft op gelijke hoogte kwamen. Nog voor rust wist Jimmy Keemink de Schiedammers terecht op een voorsprong te zetten. In de tweede helft speelde de Schiedammers de wedstrijd professioneel uit en scoorde Pepijn van Rooij de beslissende 3-1.

,,Dit is abslotuut een mooie overwinning en volledig terecht”, opende coach Bart Jan van Collenburg. ,,Toch vind ik dat we beter moeten en kunnen spelen, we waren af en toe te onzorgvuldig. Maar de instelling en samenwerking was vandaag zeer te prijzen. Warande is echt een goede ploeg en stonden niet voor niets tweede. Wij weten genoeg te creëeren en kunnen het iedereen lastig maken. We doen het inderdaad hartstikke goed, maar wij zijn afgelopen seizoen gepromoveerd en onze doelstelling blijft om weg te blijven van de onderkant. We kijken het per wedstrijd en we gaan ons nu bezighouden met de wedstrijd over twee weken tegen Pollux. Dit is een prachtige affiche. En ook al staan zij onderaan, we zullen echt aan de bak moeten en het is zeker nog geen bekeken zaak”, aldus Van Collenburg af.

Foto: Tanja Margan

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com