Hermes DVS (cr) heeft weinig moeite met Bloemendaal

De cricketers van Hermes DVS blijven door hun winst op Bloemendaal in de race voor promotie naar de Topklasse. Quick Haag boekte zijn derde overwinning en lijkt ongenaakbaar. De Schiedammers moeten zich dus vool op de 2e plaats richten om de stap omhoog te maken.

Bloemendaal won de toss en deed precies wat Hermes wilde: eerst batten. De thuisclub had 1 Zuid-Afrikaan in het team, overigens al jaren, die goed afkwam met 70 runs. 6 bowlers werden ingezet, maar uitgerekend Sebastiaan moest snel afhaken met zijn hamstringblessure. De overige 5 bowlers deden hun ding met Sahil Verma als grootste wickettaker, 4 stuks. Bloemendaal strandde op 164 all out. Een noodgedwongen invaller-umpire van Bloemendaal liet zijn topscorer, die meters tekort kwam bij een run lopen, in leven. Volgens Hermes-captain Sebastiaan Braat een regelrechte schande.
De lichtblauwhemden hadden 34.1 overs nodig om het totaal van de thuisclub te passeren, 165 voor 5. Yakoobi  (34), Olivier Elenbaas (34) en Sebastiaan Braat (40) waren de belangrijkste rungetters van de Hargaploeg. Volgende week maakt Salland zijn opwachting in Schiedam. Een ploeg die zeker niet mag wprden onderschat.
Aanstaande zaterdag is Hermes DVS vrij in de T20. Afgelopen zaterdag werd tegen Quick (Hg), een strijd tussen twee gehavende ploegen, gewonnen.
Door: Ton de Leede


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl