Hermes DVS meldt zich in kopgroep

Rotterdam – Hermes DVS heeft zich door een 1-3 overwinning op Rotterdam United definitief gemeld bij de top-5 van de competitie. De ploeg van scheidend oefenmeester Richard den Ouden tekende via Mike de Lange en een eigen doelpunt van de thuisploeg de 0-2 ruststand aan.
Nadat Etson Galong de stand een kwartier voor tijd naar 0-3 tilde redde de opportunistisch spelende thuisploeg diep in blessure tijd de eer.

Richard den Ouden keek rededijk tevreden terug op het treffen met de Rotterdamse formatie. “We hebben de eerste helft met goed combinatievoetbal gedicteerd tegen een zeer opportunistisch spelende tegenstander. We moeten alleen zorgen dat we nog zorgvuldiger met de kansen omgaan.”

Door de overwinning staan de Schiedammers nu stevig in de top-5. Volgende week  gaat de Den Ouden formatie op bezoek bij runner-up Victoria’04. In dezelfde afdeling gingen de zaterdagvoetballers van SVV onder de rook van Zestienhoven onderuit tegen VOB (2-0). Victoria’04 (0-8), VFC (za) en PPSC (0-6) wonnen allen hun wedstrijd.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl