Hermes DVS sterkste in Schiedamse derby

Schiedam – Hermes DVS heeft met een 4-2 overwinning op SVV (za) op gepaste wijze afscheid genomen van het oude complex . Het werd geen beste wedstrijd, maar strijd was er wel. Hermes had nagenoeg de gehele eerste helft onder controle. Tot veel kansen kwam het echter niet. Voor rust wisten de blauwhemden het overwicht toch om te zetten. Een mooie aanval werd goed afgerond door Etson Galong. Vlak voor het rustsignaal tikte Pim van den Berg beheerst de 2-0 achter de SVV-goalie.
Hermes kwam na rust goed uit de startblokken. Wilson de Barros miste een grote kans om de wedstrijd in het slot te gooien. SVV bleef erin geloven en scoorde de aansluitingstreffer. SVV kreeg hierdoor nieuwe energie en Hermes dreigde de wedstrijd uit handen te geven. Het was Wilson de Barros die met twee goals Hermes weer op een comfortabele marge zette, 4-1. Door een klutsgoal scoorde SVV nog de 4-2, maar de overwinning van Hermes kwam niet meer in gevaar.
Door de overwinning blijven de blauwhemden op het vinkentouw voor plaats drie. SVV (za) is terug te vinden op de laatste plaats.
,,Het was opnieuw ondermaats en zakten helaas opnieuw door de ondergrens,” reageerde Den Ouden kort. ,,De drie punten zijn positief. Nog negen duels winnen zodat we alsnog kunnen spelen voor promotie.”
Foto: Mischa Keemink

Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl