Hermes DVS strikt Tom Verweij als trainer reserves

Het Voetbalbestuur van Hermes-DVS is verheugd, dat ook de laatste vacature in de selectiestaf is ingevuld.

Komend seizoen wordt Tom Verweij de trainer van het 2e elftal. Samen met Rob van Vooren worden zij verantwoordelijk voor dit team.

Tom heeft zijn sporen ruimschoots verdiend in de hogere regionen  van het amateurvoetbal zowel als speler en als trainer. Hij is in het bezit van UEFA B. Als trainer is hij o.a. ruim veertien jaar actief geweest bij sc Feyenoord, heeft daar veel met de oudere jeugd gewerkt, te weten de JO19-1 en JO17-1 (divisie niveau). Daarnaast heeft hij ook het 2e elftal bij de senioren gedaan en is hij interim trainer geweest bij het 1e. Een trainer met veel ervaring dus.

Tom is ook actief geweest bij HVO (trainer en jeugdcoördinator) en de KNVB. Leuk detail …..Tom heeft in een ver verleden zelfs nog bij Hermes-DVS gevoetbald samen met Rob van Vooren en tijdens onze gesprekken was de klik dan ook gelijk merkbaar tussen Tom en Rob.

Voorzitter Roy Degrassi is tevreden: “met Tom halen we een oude rot in huis met veel ervaring en voetbalverstand. Ons 2e elftal is een relatief jonge groep, er komen ook een aantal spelers door uit de J019-1. Tom is gezien zijn ervaring, ook met jeugdspelers, een trainer die deze groep verder kan ontwikkelen. Wij wensen hem alle succes en uiteraard ook veel plezier bij onze club”.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl