PPSC heeft technische staf rond;Jody Corver trainer reserves

Het bestuur van PPSC is verheugd, dat na het verlengen van het contract met hoofdtrainer Jeremy Hagestein, ook de verdere staf rondom de selectie op nagenoeg alle plekken is ingevuld voor het komend seizoen.

Al in eerdere instantie gaven keeperstrainer Frank de Ruiter, verzorger Driek Althuizen en trainer 2de elftal Sander van den Berg aan, aan einde van dit seizoen te zullen stoppen. Wij bedanken hen voor alle jaren trouwe dienst en zullen op een later moment zeer zeker gepast afscheid nemen.

Na Jeremy gaf ook Ron de Bruijn aan graag door te gaan als assistent bij het 1ste elftal. De andere assistent Bert de Bruin gaat komend seizoen verder in de rol van keeperstrainer bij de selectie. Rinus Suurmond en Jan Willem Jagt blijven hun rol als leiders van het 1ste elftal vervullen. Robert Jan [Pit] Sonneveld gaat door als vlaggenist bij het 1ste elftal en Kevin Liefhebber zal de technische commissie rondom de selectie mede vorm gaan geven.

Als nieuwe verzorger zal Cristiano Medina Ramos komend seizoen aan de slag gaan. Met de komst van Jody Corver als trainer, Bram Sonneveld als leider en Richard Buitelaar als grensrechter heeft PPSC drie mannen met een PPSC binding voor het 2de elftal weten te strikken.

PPSC is blij met de invulling van de staf voor het komend seizoen en zoekt nog een tweede assistent voor het 1ste elftal.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl