Hillegersberg te sterk voor PPSC

 

Schiedam – Nadat PPSC afgelopen week met 1-2 wist te winnen van SVV heeft het vanmiddag een forse nederlaag geleden. Op eigen terrein was Hillegersberg met 1-5 te sterk.

In de helft kwamen de gasten uit Rotterdam meer dan terecht op een 0-1 voorsprong. Zonder dat PPSC echt gevaarlijk wist te worden tegen een sterker Hilegersberg wist met deze stand de rust te bereiken. Na de thee hield ‘PP’ het eerste kwartier goed stand, maar nadat de 0-2 viel, knakte er iets, volgens trainer Jeremy Hagestein, waardoor Hillegersberg uitliep naar 0-3. Na een zeer sterke periode van de Schiedammers scoorde Rick Beumer de 1-3 waardoor de marge op twee gebracht werd. De thuisploeg was klaar voor een slotoffensief, maar kreeg amper een minuut later al de deksel op de neus. Hillegersberg wist namelijk vanuit een buitenspel situatie de stand naar 1-4 te brengen.  Door onoplettendheid in de Schiedamse verdediging werd het uiteindelijk nog 1-5, wat enigzins een geflatteerde uitslag is.

Trainer Jeremy Hagestein vond dat Hillegersberg terecht had gewonnen, maar had de uiteindelijke score wat kleiner uit moeten vallen. “Ik vond dat zij een gedreven ploeg hadden met een goed strijdplan. Wijzelf daarentegen hebben helaas nog niet de vorm die we moeten hebben, maar ook na deze teleurstelling zullen we moeten doorpakken. Het belangrijkste hierin is, hoe de koppies er voor aanvang bijstaan, want voetballen kunnen de jongens echt wel. In de afdeling waarin we nu zitten, moeten we iedere iedere wedstrijd het snot voor ogen rennen. Die intentie is er ook wel, maar we zullen ook moeten leren om te gaan met teleurstellingen, want vandaag vond ik ons niet  scherp genoeg al waren we conditioneel wel weer goed genoeg. Komende dinsdag gaan we voor de training even bij elkaar zitten om feedback te geven, want de koppies moet weer dezelfde richting op met Victoria als volgende tegenstander”, sloot Hagestein af.

Je verliest door niet scherp genoeg te zijn. Niet opgewassen tegen wijzigingen tegenstander. Conditioneel goed. Dinsdag feedback voor de training, koppen dezelfde richting, doorpakken

Blamage, ik voel me rot. Geeft aantal weg. Zij legen druk op. Wij verkeerde keuzes.   1-0. Rust. 62ste 2-0. Daarna knakte er iets 70 3-0. Dan 1 op 1. Wij gevaarlijker. Ricky Beumer. 3-1. Goal uit buitenspel minuut later. Persoonlijke fout afgestraft.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com