Hockey: Opnieuw nederlaag voor eersteklasser Pollux (m)


VLAARDINGEN – De hockeyers van Pollux hebben in de eerste klasse zondag met 6-3 verloren van Warande uit Breda. Het werd een 6-3 nederlaag voor de formatie van coach Thijs Rijnberg.

Voor de rust was er met 2-2 tussenstand – goals van Quint van der Stoel en Willem Mansoer – nog weinig aan de hand. Maar na rust liep de thuisploeg ineens weg van de Vlaardingers. Alleen Perry van Stek kon nog iets terugdoen.

,,We begonnen te slap aan de wedstrijd waardoor wij Warande in het eigen spel lieten komen. Er werd te weinig terug verdedigd en wij waren onnauwkeurig in onze passing,” licht Rijnberg toe. ,,In de loop van de eerste helft kregen wij er meer grip op en creëerden meer kansen. Dit resulteerde in de de 2 doelpunten vlak voor rust. Wederom startten wij te slap aan de tweede helft en krijgen kort achter elkaar twee doelpunten tegen. Daarna ging Willem Mansoer er in de 45e minuut met een gele kaart er af waardoor wij tien minuten met een man minder moeten spelen. In de laatste fase speelden wij alles of niets, maar wisten wij niet de nodige kansen te benutten.”

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl