Maassluis pakt de draad weer op richting succes


REGIO – In de tweede klasse heeft ckc Maassluis, na de eerste nederlaag vorige week tegen KOAG, afgelopen weekend de draad weer opgepakt.

De tweede opeenvolgende uitwedstrijd werd ditmaal gewonnen van KVK met 14-22. ,,Ik ben trots op het feit dat we onszelf hebben herladen en direct de draad weer hebben opgepakt,” vond Richard van Weert. Op hetzelfde niveau won ODO knap met 10-16 uit bij Seolto in het Zeeuwse Vlissingen.

Op het tweede niveau won Nexus voor de vierde maal dit seizoen van de Delftse studenten van Paal Centraal. Het werd 16-20 voor de formatie van succescoach Erik Speijer, die volgend seizoen voor de groep staat van Dijkvogels. ,,Het was ditmaal een harde wedstrijd, waarbij het vooral de mannen waren die er stevig ingingen,” zei Speijer. De avond ervoor speelde Nexus ook het restant uit in Zwijndrecht bij Conventus. Na de hervatting werd het gestaakte duel met 29-16 winnend afgesloten. In de eerste klasse was SC Twist met passie en gedrevenheid te sterk voor ONDO (G): 23-14.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl