Hockey: Pollux (m) sluit af met gelijkspel bij Roomburg


VLAARDINGEN – In de eerste klasse hebben de hockeyers van Pollux afgelopen weekend een 3-3 gelijkspel geboekt tegen Roomburg: 3-3.

Pollux startte wat slap waardoor snel er een 1-0 stand op het bord stond. Gaandeweg de wedstrijd kwamen er ook kansjes voor Pollux en kwam er meer geloof in het team. Zeker na de 1-1 door middel van een mooie actie van Adil Mansoer werd het een gelijkwaardige wedstrijd. Na de rust had Pollux iets meer de overhand en wist Perry van Stek prima af te ronden na een assist van Adil Mansoer. Te snel viel de gelijkmaker er vlak na. Gelukkig wist Perry van Stek snel weer Pollux op voorsprong te zetten door de bal zachtjes door de benen van de keeper te spelen. Uiteindelijk werd het 3-3 door een doelpunt van Roomburg en bleef het spel op en neer gaan.

Coach Tijs Rijnberg:,,Een gelijkspel was qua spelbeeld terecht. Helaas konden wij onszelf niet belonen door een extra punt te verdienen in de shoot outs. Het was wel een prima laatste wedstrijd van het seizoen.”

Roomburg Heren 1 – Pollux Heren 1 3-3 (Roomburg wint na shoot outs) Ruststand 1-1. Scoreverloop: 1-0 Roomburg (4e minuut), 1-1 Adil Mansoer (27e minuut), 1-2 Perry van Stek (44e minuut), 2-2 Roomburg (S.C., 47e minuut), 2-3 Perry van Stek (50e minuut), 3-3 Roomburg (60e minuut).

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl