Hockeydames Pollux niet naar de eerste klasse


VLAARDINGEN – De hockeysters van Pollux zijn er afgelopen weekend niet in geslaagd om te promoveren naar de eerste klasse.

De formatie van coach Nick Belgraver was in een tweede ontmoeting met 3-0 kansloos tegen een sterk Haarlem. Het eerste duel eindigde de week ervoor nog in 1-1. Ondanks diverse kansen viel een treffer niet voor de Vlaardingse ploeg. Belgraver is trots op zijn meiden, maar baalde uiteindelijk wel. ,,Na een spannende eerste wedstrijd, hadden we het volste vertrouwen dat we een derde wedstrijd konden afdwingen. Helaas konden we onze kansen niet benutten, waardoor we uiteindelijk met 3-0 verloren.”

De analyse was duidelijk. ,,De wedstrijd ging gelijk op, met kansen over en weer. Bij rust stond het slechts 1-0 en in het begin van de tweede helft hebben we kansen gehad op de aansluitingstreffer. Toen de 2-0 viel, wist ik dat het heel lastig werd voor ons maar de wonderen waren de wereld nog niet uit en de meiden hebben alles geprobeerd om een doelpunt te forceren. Doordat we meer risico namen, gaven we ook meer ruimte weg achterin. Uiteindelijk viel 10 minuten voor tijd de 3-0 en viel het doek voor ons.”

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl