Honkballers Schiedam gaan met overwinning zomerstop in

Schiedam – De laatste wedstrijd voor de zomerstop speelde SvHv Schiedam uit tegen WSB. In in het zonnige Apeldoorn werd een vermakelijk duel gespeeld voor het het publiek.

Schiedam scoorde in de eerste drie innings meteen 5 punten. In de daaropvolgende innings sprokkelde WSB wat punten terug en stond het 5-5 in de 6de inning.

In inning 7 pakte Schiedam weer de leiding. Leon Korpel kwam op de honken door een double waarna hij werd binnengeslagen door Tjeerd Boer. 5-6. In de 8de inning bouwde Schiedam de voorsprong uit met 2 punten door hits van Job Floris en Roeland Offermans, waarop Job en Gino Spruitbleker konden scoren.

In de laatste inning scoorde WSB nog 2 punten, maar Schiedam nam de overwinning mee naar huis! 7-8.

Een fijne overwinning voor de zomerstop die mede tot stand kwam door het goede veldwerk. Sven Sauer gooide 6 verdienstelijke innings en Roeland Offermans gooide de laatste 3 innings uit. Het binnenveld van Schiedam maakte daarbij drie keer een dubbelspel.

Schiedam staat nu op een tweede plaats met 9 overwinningen uit 11 wedstrijden. Er zijn nog 5 wedstrijden te spelen. Het seizoen wordt hervat op 27 augustus uit bij Eurostars.

Beste slagmensen:
2 uit 3 Leon Korpel
2 uit 3 Tjeerd Boer
2 uit 3 Job Floris
3 uit 5 Roeland Offermans

Foto: Arjan Janse

 

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com