Honkballers Schiedam laten winst liggen

 

 

Schiedam – Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft afgelopen zondag de competitie hervat met een onnodige nederlaag tegen Alphians. In Sportpark Bijdorp pakten de Alphenaren in de laatste inning met 12-13 de overwinning.

SV&HV Schiedam moest het doen zonder de routiniers Stefan Droog en Roeland Offermans. Maar lang leek dit geen probleem te zijn. Via 7-1 in de 4e inning liepen de Schiedammers in de zevende slagbeurt uit naar een 9-3 voorsprong.

Desastreus was de voorlaatste inning, waarin Alphians maar liefst 7x wist te scoren. Weliswaar zorgde Youri Bol met een double dat de thuisploeg weer uitliep naar 12-10, maar in de laatste inning kwam Alphians wederom langszij door drie keer te scoren.

De Schiedamse honkballers produceerden 11 honkslagen, waaronder doubles van Divano Hernandez, Gino Spruit Bleeker, Leon Korpel en de reeds genoemde Youri Bol.

Komend weekend speelt SV&HV Schiedam opnieuw thuis in Sportpark Bijdorp. Tegenstander is dan het op de 5e plaats staande Tex Town Tigers uit Enschede, dat met een wedstrijd meer 2 punten voor de Schiedammers staat. Aanvang: 14.00 uur

Foto: Judith Droog

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com