Honkballers Schiedam nemen punten mee naar huis

Dordrecht – Op zondag 30 april speelde SvHv-Schiedam haar eerste uitwedstrijd van het seizoen in Dordrecht bij Hawks. De afgelopen jaren wist Schiedam daar niet te winnen.

In de eerste drie innings werd er defensief bij beide ploegen uitstekend gespeeld. Beide teams wisten maar 1 hit te noteren en konden niet scoren.

In inning 4 kreeg Schiedam de eerste 3 punten op het bord. Na hits van Tjeerd Boer en Noud Gorter, wist Job Floris hen binnen te slaan met een weergaloze driehonkslag. Vervolgens kon Job zelf het derde punt scoren op een honkslag van Dario Spruitbleeker. In de gelijkmakende slagbeurt scoorde hawks twee tegenpunten. 2-3

In inning 5 scoorde Schiedam niet, maar kreeg het wel een puntje tegen, 3-3. Een inning later lukte het Schiedam vervolgens, mede door een pitcherwissel bij Hawks, om maar liefst 6 punten te scoren. 3-9.

In het restant van de wedstrijd stond Schiedam defensief als een huis en sprokkelde het zelf nog 2 puntjes bij. Dat resulteerde in een 3-11 overwinning voor Schiedam.

Volgende week volgt er wederom een uitwedstrijd. Ditmaal gaan de mannen van Schiedam op bezoek bij Storks in Den Haag. Aanvangstijd 14:30.

Beste slagmensen:
2 uit 4 Lennard Bol
2 uit 4 Noud Gorter
2 uit 4 Lars Bol

Foto: Cees van Tol

 

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com