Overtuigende overwinning honkballers Schiedam

Den Haag – Op zondag 7 mei moesten de mannen van Schiedam heren 1 naar Den Haag voor de uitwedstrijd tegen Storks heren 2. Het afgelopen seizoen werd Storks heren 2 Kampioen in de tweede klasse.

Al in de eerste inning nam Schiedam een 0-5 voorsprong. Dit kwam tot stand met maar 1 hit. Een inning later wist Schiedam 3 punten op het bord erbij te zetten. Storks scoorde in de tweede inning ook haar eerste puntje. 1-8 einde inning 2.

Een pitcher wissel bij Storks zorgde ervoor dat Schiedam in inning 3 en 4 maar 1x wist te scoren. Aan de andere kant kreeg Schiedam ook geen punt tegen, mede door het sterke defensieve spel van Schiedam.

In inning 5 en 6 bouwde Schiedam de voorsprong uit tot 2-14. Mede door een prachtige driehonkslag van Noud Gorter. Hij en Youri Bol waren vandaag beide goed voor uitstekend slaggeweld en in totaal 6 keiharde hits. Storks wist nog 1 keer te scoren.

In de 7de inning werd niet meer gescoord waarna de wedstrijd met mercy-rule werd beëindigd met een stand van 2-14. Een verdiende overwinning voor de mannen van Schiedam.

Volgende week wacht de kraker tegen Saints. Uit in Rotterdam wordt er om 13:00 gestreden om de punten.

Beste slagmensen:
3 uit 4 Youri Bol
3 uit 5 Noud Gorter

Avatar foto

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com