Honkballers van SV&HV Schiedam missen aansluiting top

Het honkbalteam van SV&HV Schiedam heeft zich niet kunnen nestelen in de kop van de ranglijst van de Topklasse. Werd vorige weekend nog ruim gewonnen van kampioenskandidaat Domstad Dodgers, de huidige koploper Jeka was afgelopen zondag duidelijk te sterk voor de Schiedammers. Na 7 innings stond er een eindstand op het scorebord van 2-14.

In Sportpark Bijdorp (zonder toeschouwers) liep Jeka in de eerste drie innings al uit naar een 0=7 voorsprong. Drie pitchers van SV&HV Schiedam waren niet bij machte de slagploeg van Jeka tegen te houden. De pitcher van Jeka lukte het echter wel om de Schiedamse aanval volledig lam te leggen. Pas in de vierde slagbeurt viel de eerste honkslag, een double van Rick Bol (zie foto). Vervolgens sloeg Roland van Ee eveneens een double, waardoor Rick Bol het eerste Schiedamse punt kon scoren. Een inning later was het Leon Korpel, die het tweede en laatste punt scoorde.

Door het verlies is de Schiedamse honkbalformatie gezakt naar een 4e plek in de ranglijst.

Zondag a.s. staat de laatste competitiewedstrijd op het programma, uit tegen het reserveteam van hoofdklasser Storks. Aanvang 14.00 uur.

Foto: Saskia van Kampen.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl