HOV/DJSCR (zo) – Kethel Spaland (zo) gestaakt

Het duel tussen HOV/DJSCR (zo) – Kethel Spaland (zo) heeft zondagmiddag het einde niet gehaald.

In Rotterdam stond het 1-1 waarbij de thuisploeg inmiddels met 10 man speelde, toen de scheidsrechter het duel wegens aanhoudend commentaar vanaf de bank het duel beëindigde.

De eerste 15 minuten speelde Kethel Spaland niet best en was HOV/DJSCR de betere ploeg. Daarna waren het de schiedammers die via een aantal goeie aanvallen de beste kansen creëerde. In de 35e minuut werd spits Gloire Kabongo door twee verdedigers van HOV/DJSCR onderuit gehaald in het strafschopgebied maar scheidsrechter van Erven wuifde de ogenschijnlijke strafschop weg. Na een 0-0 ruststand pakte de thuisploeg in de 55e minuut de leiding. Hierna was het kethel Spaland die HOV/DJSCR onder druk zette. In de 75e minuut pakte een aanvaller van HOV/DJSCR zijn tweede gele kaart en kon de kleedkamer opzoeken. Een paar minuten later was het kethel Spaland die de gelijkmaker maakte via een schot van Glenn van Troost die van richting werd veranderd. In de 88e minuut staakte de scheidsrechter de wedstrijd omdat hij de trainer van kethel Spaland wegstuurde en hij vond dat de trainer niet snel genoeg het veld verliet.
Het duel, dat nog maar 2 minuten zou duren, zal mogelijk over twee weken worden uitgespeeld.
“Heel jammer allemaal en gezien de wedstrijd echt een onnodige actie aangezien er echt niets lelijks is gezegd. Nu kunnen we weer voor 5 minuten terug en dat is echt jammer.” was het relaas van Kethel Spaland-assistent trainer Marco Herben.
Opstelling kethel Spaland
Hos, Speekenbrink, Zivlak, Giovanni van Troost, Helbers, Can, Glenn van Troost, Koning, van Staveren (75e minuut van der Schuur), den Haan en Kabongo.

 

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl