HVC’10 hengelt Wesley Schouten (SVV) binnen

HVH – HVC’10 heeft zich voor komend seizoen versterkt met Wesley Schouten die overkomt van SVV (zo). Schouten, woonachtig in Rijswijk en in het dagelijks leven werkzaam als accountmanager bij Rentokil, is een rappe aanvaller met de ‘drive’ om altijd te willen winnen.

De aanvaller is tijdens zijn voetbalcarrière uitgekomen voor o.a. NAC (belofte), Nieuwenhoorn, Vitesse Delft en de laatste 2 seizoenen bij SVV (zo). Met zijn goals en assists heeft hij bij SVV een belangrijk aandeel gehad in de kampioenschappen van de afgelopen 2 jaar.

Na een positief gesprek met de Technische Commissie heeft Wesley besloten om volgend seizoen voor HVC’10 uit te gaan komen. Schouten: ”HVC’10 is mooie ambitieuze vereniging met een prachtige accommodatie. De afgelopen weken ben ik al een paar keer wezen kijken en daar heb ik gezien dat HVC’10 een sterke selectie heeft, maar ik heb ook gezien dat het ‘echte’ verenigingsgevoel hier nog aanwezig is. Ik ga mijn stinkende best doen om mijn steentje bij te dragen aan de ambities van de vereniging.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl