Indelingen HC Schiedam 2018/19 bekend

 

Schiedam – Onlangs wisten zowel de dames 1 als de heren 1 te promoveren. De dames 1 deden dat op basis van de eindrangschikking waarna zij een plaats in de overgangsklasse wisten te verzilveren.  De heren wisten na een stroeve start alsnog te promoveren naar de 1e klasse. Dit deden de heren met verve, want zij wisten kampioen te worden. Vandaag werden de indelingen voor komend seizoen al beland gemaakt.

Coach van de heren Bart Jan van Collenburg gaf aan dat dit wel een poule was die ze verwacht hadden. “Dit zijn leuke ploegen en veel zijn er voor ons niet onbekend. Ik denk dat het een leuk seizoen gaat worden, waarin we qua ranglijst geen doelstelling hebben. We willen zo goed mogelijk voor de dag komen en ons elke week verbeteren. Ik heb er vertrouwen in dat we daartoe in staat zijn”, aldus de succescoach.

Ook Coach van de dames Karlijn Petri is blij met deze indeling. “Echt superleuk. Er zitten veel clubs in deze poule waar dit team nog nooit tegen gespeeld heeft. We gaan genieten dat we op dit niveau mogen gaan spelen, verwachtingen zijn er dus nog niet. In augustus gaan we rustig onze doelstellingen bepalen, sprak de ex-international.

De Dames:
Overgangsklasse

Alecto D1
Eindhoven D1
Gooische D1
Leonidas D1
MEP D1
Naarden D1
Ring Pass D1
Rood-Wit D1
Schaerweijde D1
Schiedam D1
Voordaan D1
Wageningen D1

De Heren:
Eerste klasse

Barendrecht H1
Berkel-Rodenrijs H1
DSHC H1
Etten-Leur H1
Forescate H1
Groen-Geel H1
Pollux H1
Rijswijk H1
Roomburg H1
Schiedam H1
Warande H1
Zoetermeer H1

 

 

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com