Jeremy van Loenen goud waard voor MSV’71

Na negen nederlagen op een rij kon  M.S.V.’71 afgelopen zaterdag in eigen huis eindelijk weer eens een punt bijschrijven. Tegen Ariston’80 werd met 2-2 gelijkgespeeld. Jeremy van Loenen was  2 doelpunten de gevierde man bij de Maassluizers. Zaterdag 17 februari stond de thuiswedstrijd tegen vv Ariston’80 op het programma. In de heenwedstrijd werd er 4-4 gespeeld nadat M.S.V.’71 was terug gekomen van 3-0 en 4-1.

Het kwakkelende M.S.V.’71 wat al weken onder de maat speelt moest dus tegen een tegenstander aan treden waar misschien wel een resultaat te behalen viel. Er werd met een goed gevoel aan de wedstrijd begonnen, M.S.V.’71 kreeg al snel een tegenslag te verduren. Verdediger Karim Attsou ging er na 4 minuten vanaf met een op het oog zware blessure. Voor hem in de plaats kwam Mickey de Roo, die zo zijn debuut mocht maken voor M.S.V.’71 71.
M.S.V.’71 ging met volle moed verder aan de wedstrijd en dit werd beloond met de voorsprong,  in de 22ste minuut maakte Jeremy van Loenen uit een heerlijk aangesneden vrije trap van Matthijs Jansen(die tevens voor de eerste keer aanvoerder was) de 1-0 voor M.S.V.’71.

De ploeg kwam steeds meer onder druk te staan en dat resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker vlak voor de rust.
In de tweede helft werd er veel energie en strijd in de wedstrijd gelegd. Hierdoor kwam de 2-1 voor M.S.V.’71 op het scorebord met weer een heerlijke trap van Matthijs Jansen uit een corner en weer was het Jeremy van Loenen die de bal binnentikte, en zo de Man of the Match werd.
Een minuut later moest M.S.V.’71 helaas alweer een tegendoelpunt incasseren waardoor de uiteindelijke stand op het scorebord kwam. 2-2.
M.S.V.’71 haalde eindelijk weer een resultaat en wist ook weer het net te vinden onder leiding van de goed spelende Matthijs Jansen, Tom Leinweber en de Man of the Match Jeremy van Loenen. M.S.V.’71 kan op dit resultaat weer verder bouwen om het de concurrentie misschien nog moeilijk te maken in de laatste weken.
Ook word er gevreesd voor een blessure van Tom Leinweber die in de 70ste minuut kermend op het veld lag, uiteindelijk heeft hij de wedstrijd nog uit gespeeld. Zo misschien was er wel sprake van theatraal gedrag.

Voor M.S.V.’71 kwamen uit:

Bart den Broeder, Jack v/d Vlugt, Rik Carli (70-Bryan Vermeulen), Karim Attsou (4-Mickey de Roo),  Tom Leinweber , Sven Schipper, Matthijs Jansen, Rick de Jonge, Jeremy van Loenen, Judrick Martis, Abdel Kichouh,

Bron: MSV’71
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl