De TC van HVC’10 is verheugd mee te delen dat zij voor komend seizoen (2023-2024) een nieuwe hoofdtrainer en een assistent trainer heeft gevonden. John de Ronde zal komend seizoen als  hoofdtrainer voor de groep  staan en Jeroen Verkade zal  als zijn assistent gaan fungeren.

John is een ambitieuze jonge trainer die Smitshoek 2 een paar jaar als hoofdtrainer onder zijn hoede heeft gehad. Zijn ambitie is om in de toekomst op zo’n hoog mogelijk niveau trainer te zijn en ziet zijn stap als hoofdtrainer naar HVC’10 als een mooie opstap voor zijn ambities.

John is in zijn dagelijkse leven docent op het ROC Mondriaan (Sport en bewegen) Als voetballer heeft hij  jaren op een hoog niveau gespeeld:  9 jaar in het 1e elftal van Barendrecht en daarna nog eens 6 jaar in het 1e elftal van Smitshoek. Hij  brengt dus ook een hoop ervaring mee.

Naast de komst van John zijn wij  zeer verheugd met de komst van Jeroen Verkade als assistent-trainer. Jeroen heeft een aantal jaren in het 1e  elftal van Lyra gespeeld en heeft daarnaast ervaring als trainer opgedaan bij de jeugelftallen van ’s Gravenzande, Forum sport en recentelijk bij Lyra JO19. Jeroen is net als John docent op het ROC Mondriaan (Sport en bewegen).

Daarnaast zijn wij  blij dat we met John Kraan jr. en Jur Oldenburg voor komend seizoen weer overeenstemming hebben bereikt als hoofdtrainer en assistent-trainer voor het 2e elftal.

Door: Cees van der Pol
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl