Jong Sparta boekt late zege tegen Katwijk

Rotterdam – Jong Sparta heeft de drie punten op Het Kasteel weten te houden door een late treffer van Bradly van Hoeven. Lang keken beide ploegen tegen de brilstand aan maar zeven minuten voor tijd zorgde buitenspeler Bradly van Hoeven, op aangeven van Youri de Winter, voor de enige treffer van het duel.

Op een zonnig Kasteel, waar zo’n 300 toeschouwers op af waren gekomen, was het lang wachten voordat de eerste noemenswaardige kans genoteerd kon worden. Deze werd uiteindelijk gecreëerd door de bezoekers uit Katwijk maar trof geen doel. De jonge Spartanen waren niet de mindere maar konden aanvallend weinig klaarspelen.

In de tweede helft veranderde het beeld niet; een wedstrijd waarin veel strijd werd geleverd maar weinig uitgespeelde kansen waren te zien. Een kwartier voor tijd leken de Katwijkers de drie punten mee te nemen naar de kustplaats, echter werd er rakelings over gekopt uit een corner. Er viel uiteindelijk toch een winnaar, en dat waren de jonge Spartanen. Na een snelle uitbraak kreeg Youri de Winter de bal voor zijn voeten, gaf hij deze voor aan Bradly van Hoeven, die vervolgens via een rebound het doel trof.

Opstelling: Lipman, Sanches, Bouwense, Brute, Heuvelman, Abdullahi, Tavsan, Mijnans, Tahiri (34. Dos Santos), Boukhari (58. De Winter) en Van Hoeven (84. Siemens-Brega)

Bron: Sparta Rotterdam
Foto: Archief Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl