Jong Sparta Rotterdam en Scheveningen bloedeloos gelijk

Jong Sparta en Scheveningen zijn er op Het Kasteel niet in geslaagd het doel te treffen. De ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk drong de nummer zestien van de Tweede Divisie lang terug maar wist uiteindelijk de muur niet te breken.

De jonge Spartanen, die uit de eerdere vijf thuiswedstrijden tien punten wisten te behalen, zagen dat de bezoekers voor het eerste gevaar zorgden. Via een rebound kwam de bal voor de voeten van één van de aanvallers van Scheveningen echter wist hij de kans niet te verzilveren. Niet veel later zette Jong Sparta hier wat tegenover, echter zag Mohammed Tahiri zijn inzet in het zijnet belanden.

In de tweede helft was het wederom de jonge Spartaanse spits Mohammed Tahiri die voor gevaar zorgde, ditmaal met een beheerste schuiver voorlangs. Kort na deze kans viel er een rode kaart aan de kant van de bezoekers waardoor de druk op de Scheveningse verdediging werd verhoogd. Dit resulteerde in een aantal gevaarlijke momenten in het doelmond van de tegenstander echter werd de trekker nooit overgehaald waardoor de punten gedeeld werden op Het Kasteel.

Opstelling: Gomes, Reith, Aberkane, Bouwense, Heuvelman, Meerstadt (88. Soares Fonseca), Van Hoeven, Mijnans (88. Sanches), Tahiri, Boukhari (75. Dos Santos) en Loukili.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl