Jong Sparta Rotterdam pakt drie punten

Jong Sparta is erin geslaagd de drie punten op Het Kasteel te houden na het duel tegen VVSB. Tijdens de rust keek het nog tegen een 0-1 achterstand aan echter werd dit door een goede tweede helft in de slotfase omgedraaid naar een terechte 2-1 overwinning.

Op een zonnig Kasteel, waar ruim 400 supporters op de tribune zaten, was het de ploeg uit Noordwijkerhout die de voorsprong pakte. In een eerste helft, die verder weinig hoogtepunten kende, was Mohammed Tahiri het dichtst bij de gelijkmaker echter trof zijn inzet het zijnet.

In de tweede helft begonnen de jonge Spartanen furieus wat al snel resulteerde in een aantal kansen en de terechte 1-1. Jaimy Brute kreeg randje zestien de bal voor zijn voeten en zorgde met een droge knal voor de gelijkmaker. De thuisploeg ging hierna vol voor de winst en beloonde zichzelf in de absolute slotfase toen invaller Abdulsamed Abdullahi, na een knappe individuele actie, de winnende binnenschoot. Deze voorsprong werd vervolgens niet meer weggegeven waardoor de drie punten in Spangen bleven.

Opstelling: Fabrie. Sanches (46. Boukhari), Fonseca, Luydens (58. Ripmeester), Alberto, Brute, Santos (63 Abdullahi), Bouwense, Tahiri, Mijnans en Van Hoeven.

Bron: Sparta Rotterdam
Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl