Justin Tromp naar Kethel Spaland

Kethel Spaland kan volgend seizoen beschikken over de 23 jarige verdediger Justin Tromp.

Justin schopte het tot één jaar 1e elftal bij Excelsior Rotterdam, waarna hij terugkeerde bij zijn jeugdliefde Spijkenisse. Hier speelde hij drie seizoenen in het eerste elftal, waarbij het laatste seizoen werd onderbroken door corona. Na Brielle en OHVV, waar hij zijn plezier weer helemaal terugvond, sluit hij vanaf komend seizoen aan bij Kethel Spaland.

Justin is voormalig teamgenoot van 1e elftal spelers Lars Westerveld en Xavi Vriesde bij Excelsior Rotterdam en collega van Glenn van Troost. Justin spreekt de ambitie uit mee te willen in de ambitie van de club, maar bovenal voor langere tijd in een fijne omgeving voetbalpelzier te willen hebben, met, zoals eerder beschreven, enkele jongens die hij al langer kent.

Justin Tromp; Ik ben blij met het vertrouwen die de club en de trainer in me hebben uitgesproken. De mooie en duidelijke ambities in combinatie met het voetbal en de manier van spelen die Ben voor ogen heeft hebben me uiteindelijk doen kiezen voor Kethel Spaland. Er staat een spelersgroep waar duidelijk nog rek in zit en stuk voor stuk gasten die voor elkaar door het vuur gaan. Ik kijk er naar uit om hier onderdeel van uit te gaan maken en een steentje bij te dragen aan de ambities die de club heeft.

Trainer Ben Hoogwerf; Ik heb er veel vertrouwen in dat we met Justin een kwalitatief goede speler, met de nodige voetbalervaring, hebben kunnen toevoegen aan onze selectie voor komend seizoen.


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl