HBSS bouwt ook met jeugdafdeling door

Na de recente berichten over het aanblijven van het technisch hart rondom HBSS-1 , prijzen de oranje Harga bewoners zich gelukkig te kunnen melden dat ook Hoofd Jeugdopleiding Tony Lentin aan de club verbonden blijft.
Lentin heeft een rijk verleden aan clubs waar hij gespeeld en gewerkt heeft maar is nu op zijn plek bij HBSS. “Binnen alle kaders heb ik de vrijheid om de jeugd van HBSS op te bouwen, iets wat gezien de flinke groei die de club meegemaakt heeft, zeker geslaagd genoemd kan worden”

Voorzitter Patrick Oudhuis is zeer content met deze ontwikkelingen, “ Wij komen van weinig jeugd naar nu goed gemiddeld. In Corona tijd is ons leden aantal nagenoeg verdubbeld en dat is zeker mede aan Tony’s inbreng te danken. Onze wens is om dat nog verder door te bouwen en wij denken dat Tony daartoe de aangewezen persoon is. De onderbouw groeit wekelijks en ook bij de oudste jeugd, de o-23, draait het de laatste maanden stabieler. We zijn blij dat de verbindende factor daarin aan onze club verbonden blijft. Naast het club gebeuren zijn we met Tony bezig op het maatschappelijk pedagogisch vlak en werken we samen met een aantal onderwijsinstellingen in de buurt. Ook dit wordt heel goed ontvangen en zet onze club op de kaart.”


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl