Kaartenregen nekt VFC (zo)

VLAARDINGEN – VFC zondag is er in een bizarre wedstrijd niet in geslaagd te winnen. In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar ging de ploeg van hoofdtrainer Raymond de Romph met 2-3 onderuit tegen Groeneweg. De Vlaardingers eindigde het duel uiteindelijk met negen spelers.

Al na 56 seconden lag de bal in het net. Het was aanvaller Collin Huis In’t Veld die de score opende voor de Vlaardingse tweedeklasser. De ploeg van hoofdtrainer De Romph oogde fris en creëerde een aantal gevaarlijke mogelijkheden. Na elf minuten kreeg de wedstrijd echter een andere wending. Scheidsrechter Wagner stuurde aanvoerder Tan Nguyen met twee gele kaarten van het veld. Er was veel kritiek op de leidsman, die een dubieuze hoofdrol speelde. Ook Jongejan en doelpuntenmaker Huis In’t Veld kregen beide een gele kaart gepresenteerd. VFC leek met de voorsprong de kleedkamer te bereiken, maar vlak voor rust scoorde de bezoekers. Het was Grootscholten die de score gelijktrok. Nog voor het rustsignaal werd het ook nog 1-2 voor Groeneweg.

De ploeg van de Sportlaan kwam in het tweede gedeelte van het duel goed uit de startblokken. Het was opnieuw Huis In’t Veld die scoorde. Hij trok de stand weer in evenwicht. Vlak voor het einde gingen de bezoekers er toch nog met de overwinning vandoor. Inmiddels waren er nog maar negen ‘ Kwekkers’ over, want ook Sven Goedendorp moest het speelveld met twee gele prenten verlaten.

Door deze zure nederlaag staan de Vlaardingers dertiende in de tweede klasse D.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Avatar foto

Mike Bos

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl

Geef een antwoord