Kampioen VFC (za) in extremis naast Kethel Spaland (za)

SCHIEDAM – De kersverse kampioen VFC liet vanaf het begin zien dat het ook deze wedstrijd wilde winnen en startte furieus. De eerste 20 minuten kon de thuisploeg dan ook nauwelijks van eigen helft afkomen . Wel kreeg het in de counter 2 enorme kansen om de score te openen maar was het VFC dat in de 24 min op 0-1 kwam .
Daarna golfde het spel nog wat op en neer waarbij VFC het betere van het spel had maar liet Lars Westerveld in de 36e minuut een grote kans op 1-1 liggen door een voorzet bij de 2e paal niet binnen te lopen .

De 2e helft gaf een ander spelbeeld en dwong Kethel Spaland met een aantal goede aanvallen VFC meer en meer terug . In de 58e minuut was het dan toch Westerveld die de bal beheerst binnenschoot 1-1.
Nadat er nog een doelpunt werd afgekeurd en de scheidsrechter verzuimde om Misidjan een strafschop te geven nadat hij binnen de 16 meter van achteren werd belemmerd om te scoren was het invaller Martha die in de 87e min de bevrijdende 2-1 maakte . Althans dat dachten de Schiedamse supporters toen de klok al een aantal minuten op 90 stond maar er werd nog flink wat tijd bij getrokken en de Vlaardingers wisten vanuit een counter in de 94e minuut toch nog de 2-2 erin te leggen . Het geluk van de kampioen werd na afloop geroepen maar erg zuur voor de spelers van Kethel Spaland die ondanks hun harde werken niet de volle buit mochten bijschrijven.

Foto: Chris Verwiel


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl