Kethel Spaland wacht nog steeds op het zoet der overwinning. De ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf speelde in Hoogvliet tegen Meeuwenplaat een zeer degelijke wedstrijd maar verzuimde zichzelf te belonen. De kans op een voorsprong werd in de 52ste minuut niet gegrepen toen een strafschop werd gemist. Niet veel later kreeg de thuisploeg veel te veel: 1-0.

Al snel was te zien dat beide ploegen aan elkaar gewaagd waren. Het ging in de beginfase dan ook gelijk op. Hierna had Kethel Spaland de overhand en kwam het er voetballend goed uit. Helaas werd het niet omgezet in doelpunten. Er waren kansen voor Janick van der Meer en Justin van Straten. In de tweede helft gaf de scheidsrechter in de 65e minuut een penalty na een overtreding op Justin van Straten. Helaas werd deze naast geschoten door Janick van der Meer. Kort hierna was het Meeuwenplaat die een kans kreeg en deze werd ook gelijk benut 1-0. Na wat wisselingen aan de kant van de Schiedammers bleef het 1-0 in het voordeel van Meeuwenplaat.

Trainer Ben Hoogwerf “Ik baal ervan dat de enorme ontwikkeling van het team en ons spel vandaag geen punten oplevert. We speelden, net als afgelopen dinsdag, enorm gedisciplineerd, geven niks weg aan kansen, waren weer iets dominanter aan de bal en vonden de momenten die we trainen en vooraf bespreken. Hier moeten we ons op dit moment aan vast houden en op voortborduren”.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl