Kethel Spaland weet Bram van der Windt langer te binden

Schiedam – Bram van der Windt zal ook volgend jaar de functie hoofd jeugdopleiding bij Kethel Spaland bekleden. De sympathieke Schiedammer is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Schiedamse derdeklasser.

“Aan het begin van dit seizoen is Bram begonnen als hoofd jeugdopleiding met een mooie uitdaging. Zijn taak was/is om onze jeugdopleiding naar een hoger niveau te brengen. De eerste stappen zijn hier al in gezet door het selectievoetbal (nog) verder te ontwikkelen waarbij ook aandacht is/en blijft voor de breedtesport. Zo kan iedereen de sport met plezier beoefenen op zijn/haar niveau. Bram heeft laten zien dit met enorm veel passie en betrokkenheid te doen. Wij zijn daarom ook blij dat hij nog een jaar blijft.”
Laat het Schiedamse bestuur weten.

De hoofdpersoon zelf is ook in zijn nopjes over de aanstaande samenwerking “Kethel Spaland is een grote club binnen de regio. Hierdoor is er voldoende kwaliteit in huis om als jeugd op een hoger niveau te kunnen acteren. Maar het Belangrijkste is dat een ieder op zijn eigen niveau kan voetballen en hierdoor met plezier naar het sportcomplex komt.”


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl