Kethel Spaland wint ook van Schipluiden

Schiedam – Dit weekend stond ook voor Kethel Spaland de tweede bekerwedstrijd op het programma dit keer kregen de schiedammers Schipluiden op bezoek.

De gehele eerste helft ging het redelijk gelijk op. Hierin zette Kethel Spaland goed druk en werden er enkele steek ballen gegeven, maar zonder gevaar.

Direct na rust openingsgoal in de 50e minuut van Schipluiden, we zaten twee keer mis, en ook in de eigen zestien meter waren we niet de baas over de situatie. Kort hierna in de 56e minuut was het aanvoerder Glenn van Troost die met een prachtig afstandsschot de 1-1 binnenschoot. Chris Delgado wist door goed drukzetten de bal te veroveren en maakte hieruit een prima doelpunt 2-1. In de slotfase maakte Schipluiden nog een buitenspel goal die afgevlagd werd en daarmee bleef de eindstand op 2-1 staan.

Trainer Ben Hoogwerf; Ik heb vandaag echt een team zeer gedisciplineerd zien spelen. Afspraken werden nagekomen en we bleven op vele momenten geduldig. Ook bij de plotselinge achterstand. De goals die vielen hebben we zelf afgedwongen, enkele momenten dat we als team voor elkaar klaar stonden, al met al was dit een heuse teamprestatie vandaag. Daarin maken we vandaag een reuzesprong.

Opstelling
Ruben Hortensius, Rick Helbers (81’ Ryan de Koning), Bob Verschoor, Oscar Oosterwijk, Xavi Vriesde, Tim Lansbergen (64’ Boy Bronkhorst), Justin van Straten, Glenn van Troost (C), Daan Nesse (64’ Chris Delgado), Tim Oosterwaal (43’ Lars Westerveld) en Stefan Culibrk (64’ Kasra Salmanzadeh).

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl