Kethel Spaland (za) blijft steken op gelijkspel

Net als vorige week kreeg Kethel Spaland een doelpunt tegen vanuit een individuele fout achterin . Ondanks 70% balbezit wisten de Schiedammers bij De Jonge Spartaan in de 1e helft niet tot grote kansen te komen .
“Gebrek aan inzet en spelers die ver onder hun niveau spelen waren daar de oorzaak van.” oordeelde oefenmeester Manuel Vissers bikkelhard. In de rust werden dan ook maar liefst 3 spelers gewisseld.

De 2e helft zag er voetballend wat beter uit met name in balbezit. Uit een corner scoorde Remco Wuister de 1-1 . Diezelfde Wuister kreeg daarna een opgelegde kans om zijn ploeg aan een voorsprong te helpen maar ditmaal verzuimde hij daarin .
Ook Yuri Nooteboom was niet bij de les ondanks 2 goede kansen . In de slotminuten scoorde Wuister opnieuw , iedereen liep al terug maar de grensrechter van DJS besloot alsnog te vlaggen en de scheidsrechter nam het signaal tot ieders verbazing over . De 1-1 eindstand was voor de spelers van Kethel Spaland daardoor meer teleurstelling dan voor de spelers van DJS .

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl