De zaterdagvoetballers van KethelSpaland hebben aan het treffen met OVV een punt overgehouden. De 1e helft begon voortvarend voor de schiedammers . Binnen 25 minuten werd er 2 x gescoord door Tim Lansbergen. De spitsen Miletson Silva de Freitas en Remco Wuister kregen beiden een opgelegde kans om de score verder uit te bouwen maar verzuimden in de afronding . Keeper vd Horst van OVV keerde nog een goed schot van Bronkhorst en greep een keer goed in na een scrimmage voor zijn doel waarbij Westerveld mocht inschieten .

“Wij hadden in deze fase de wedstrijd moeten beslissen “ zei trainer Manuel Vissers.
In plaats daarvan mocht OVV in de laatste 10 minuten ook 2 maal scoren . Dat 1 doelpunt voortkwam uit een vrije trap die de zeer slecht leidende scheidsrechter Obradovic toekende was geen excuus, er werd gewoonweg te slap verdedigd .
Ruststand 2-2 en wederom een merkwaardig incident met scheidsrechter Obradovic die met een sprint het veld af rende , onderwijl affloot en 22 spelers , toeschouwers en begeleiding verbouwereerd achterliet .

Na rust was het wederom Kethel Spaland dat na een mooie aanval Quincy Arnhem zag scoren .
Daarna gebeurde er weinig op 4 onnodig gegeven gele kaarten na . Wel eerlijk verdeeld over beide ploegen overigens .

Tot in de 85e minuut OVV uit het niets een onoplettendheid in de Schiedamse defensie afstrafte waarbij de uitblinkende van Hulst van OVV een hoofdrol speelde. 3-3 een uitslag waar beide ploegen niets mee opschieten .


Het laatste nieuws:

DoorMischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl