Kethel Spaland (za) kansloos ten onder

Delft – Kethel Spaland heeft ook zijn derde wedstrijd van het seizoen niet weten te winnen. De Schiedammers gingen flink ten onder tegen Vitesse Delft; 4-0.

Na een half uur spelen stond de thuisploeg na drie treffers al op een riante voorsprong. Nadat ook Dimitri Hooftman, na een domme overtreding, met een rode kaart het veld moest verlaten, was de missie helemaal kansloos. In de tweede helft vochten de 10 overgebleven Schiedammers nog wel voor een eretreffer, maar kwam het niet tot scoren. Vitesse Delft bepaalde met de 4-0 zelfs de eindstand, waardoor de Schiedammer op één punt blijven staan.

Trainer Peter van Buren was zeer teleurgesteld in zijn spelersgroep vandaag. ,,Als je al zo snel met 3-0 achter staat is de wedstrijd al klaar. Er was totaal geen strijd of de wil om te winnen. In de rust zijn er wat harde woorden gevallen, waarna we in de tweede helft wat beter voor de dag kwamen. Feit is dat wij iedere wedstrijd beleving moeten tonen en strijd leveren. Volgende week spelen we tegen Hellevoetsluis en dan gaan we de drie punten pakken. We moeten zorgen dat er geen angst in de ploeg komt”, aldus een strijdbare Van Buren.

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Elijah Valk

Elijah Valk

WaterwegSport.nl - elijahvalk74@gmail.com