Kethel Spaland (za) sluit seizoen goed af met klinkende overwinning

Kethel Spaland domineerde de wedstrijd vanaf de eerste minuut met sprankelend en aanvallend voetbal.

Dat resulteerde al na 7 minuten in een doelpunt van Ivanildo Misidjan.
De 2e treffer volgde in de 25e minuut toen Misidjan Quincy Arnhem de diepte instuurde en de mooiste goal van de middag maakte . Arnhem die (half geblesseerd) op het laatste moment nog door zijn trainer was opgetrommeld omdat er weer eens last minute afmeldingen waren , tikte de bal over zijn tegenstander heen en volleerde vanaf de hoek van de 16 meter de bal diagonaal in de kruising .
Toen de hard werkende Boy Bronckhorst in de 40e minuut ook nog de 3-0 binnenschoot leek de wedstrijd al gespeeld . Vierpolders veerde echter op en begreep dat het zo niet de nacompetitie in wilde en maakte in de 45e minuut 3-1 met de hoop dit in de 2e helft voort te zetten .

Die intentie was er zeker want ineens kreeg Vierpolders in een kwartier tijd 3 goede kansen om de aansluiting te pakken maar keeper Hortensius stond in de weg . Daarna was het smullen geblazen voor de Schiedammers want nadat invaller Marvin den Breejen in de 74e minuut 4-1 maakte , produceerde de thuisploeg de ene na de andere kans. In de 80e min was het Jowensly Martha de uitblinker van vandaag die de trekker overhaalde en in de 82e minuut na een mooie voorbereidende actie Misidjan zijn 2e treffer liet binnentikken.
De laatste wedstrijd van het seizoen betekende ook het afscheid van onze trainer Manuel Vissers die na afloop zeer tevreden was met deze laatste wedstrijd.
Vissers ; “ Zeker, de laatste weken waren niet makkelijk omdat er steeds te weinig spelers waren maar de spelers die er wel waren hebben het fantastisch ingevuld . Een 5e plaats en de meest scorende ploeg in onze poule daarmee hebben wij als staf het maximale uit dit seizoen gehaald.”
De spelersgroep had dit blijkbaar ook op waarde geschat want na afloop kreeg de gehele staf enkele persoonlijke en ludieke kado’s overhandigd.

foto: mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl