Kethel Spaland (za) zeer overtuigend langs RHS

Kethel Spaland speelde vandaag zonder de geblesseerden Quincy Arnhem , Bart Lansbergen en Melvin Post .
Trainer Manuel Vissers had vooraf dan ook aangeven aan zijn spelers om gedisciplineerd vanuit hun taken te spelen .
En dat gebeurde want Kethel Spaland was op alle fronten de meerdere en zeer efficiënt in de afronding .

Rijnmond Hoogvliet Sport kwam in de beginfase tot 1 goed schot op de goal , daar waar de bezoekers vanuit 3 kansen ook 3 x trefzeker waren . Wuister 2x ( 12e en 18e minuut ) en Misidjan 1x (14e minuut). Met name de 3e goal was zeer fraai opgezet. Na het doorkoppen van Silva de Freitas op Nooteboom die op zijn beurt weer door kopte naar Wuister die meedogenloos afrondde.
De thuisploeg wist zich geen raad met de snelle aanvallen en kon zich pas einde van de eerste helft herstellen en zelf weer ten aanval trekken .

In de 2e helft probeerde RHS gelijk hoog druk te zetten om op de helft van Kethel Spaland te blijven maar de Schiedammers speelden onder de druk uit en sloegen wederom genadeloos toe . In de 53e minuut was het Yuri Nooteboom die een hard schot van rand 16 meter afleverde waarbij de keeper in 1e instantie nog redding bracht maar in de nastoot kansloos was 0-4.
In de 66e minuut omzeilde Wuister de buitenspelval en was niet zelfzuchtig maar gunde de bal naar de meegelopen Misidjan 0-5.

In de laatste minuten had de ploeg van Manuel Vissers RHS nog verder op de pijnbank kunnen leggen maar Nooteboom faalde voor open doel na een voorzet van invaller Martha.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl