PPSC is op zoek naar de promotieweg en wist ook Rotterdam United te vloeren. De ruststand van 4-1 stond ook na 90 minuten op het bord.
Het bezoekende Rotterdam United, de nummer 8 in 4G, leek aardig partij te bieden aan de nummer 5 van de ranglijst. Toch stond de thuisploeg na een minuut of 40 op 4-0. Een puntgave hattrick van Marley Meija en een treffer van Haroun Boutaybi lieten de teller ratelen. Een doelpunt van de gasten zorgde voor de 4-1 ruststand.
Na de thee gingen de blauwhemden naarstig op zoek naar meer goals. Kansen zat maar scoren ho maar. ,,We maakten mooie, uitgespeelde doelpunten. Het was een sportieve partij, dat mag ook wel eens gezegd worden. Ik heb de tegenstander bedankt.”
Volgende week staat de thriller tussen Hermes DVS en PPSC op het program.

Door: Ton de Leede