Kethel Spaland (zo) maakt zich op voor historisch kampioenschap tegen Voorschoten’97

Zondag 22 mei staat de kampioenswedstrijd in de derde klasse A op het programma: Voorschoten ‘97 (zo) – Kethel Spaland (zo), plaats van handelen sportpark Adegeest in Voorschoten. Het verschil met de nummer twee Stompwijk ‘92 bedraagt 8 punten in het voordeel van de schiedammers. Voor de zondag equipe van Kethel spaland betekend dit het laatste kampioenschap op zondag. Volgend seizoen smelten de twee selectie’s samen tot 1 pretentieuze zaterdagafdeling. Met een eventuele titel zal de equipe van oefenmeester Ronald van der Zalm een dikke kers op de zondagtaart zetten.

Met 52 punten uit 21 wedstrijden en een doelsaldo van 78 voor en 16 tegen, is de ploeg van trainer Ronald van der Zalm met ruime afstand nog steeds koploper in de 3e klasse A.

Trainer Ronald van der Zalm “We kijken enorm uit naar aanstaande zondag, we gaan er met z’n alle alles aan doen om uiteindelijk met de schaal in onze handen te staan. Dit zou een kroon op een ieder z’n harde werken zijn. Aanvoerder Glenn van Troost “Zondag gaan we samen met de spelers, begeleiding en supporters alles ik het werk stellen om voor een onvergetelijke dag te zorgen. Het leeft binnen de selectie en de club enorm”.

Kethel Spaland (zo) verloor slechts eenmaal dit seizoen en speelde vier keer gelijk. Aankomende zondag hebben de schiedammers de volle winst nodig om kampioen te worden in de 3e klasse A. Er word zondag aanstaande afgetrapt om 14:00 uur op sportpark Adegeest in Voorschoten. Kom gezellig kijken moedig de mannen aan!

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl