Kethel Spaland (zo) speelt gelijk tegen SEP

Delft – De laatste competitie wedstrijd van Kethel Spaland zondag stond vandaag op het programma. In een uitwedstrijd wist de ploeg van trainer Ronald van der Zalm
gelijk te spelen met een feestopstelling tegen het Delftse SEP.

Kethel Spaland die aantrad met een aantal jeugdspelers en Giovanni van Troost als keeper wist al snel voor het nodige gevaar te zorgen. Na een aantal kansen wist Nicky Klink in de 26e minuut de 0-1 op het score bord te zetten via een prachtig schot. Kort voor rust maakte SEP de gelijkmaker. Na rust was het vooral Kethel Spaland die met een debuterende Chris Helbers (JO17-1) voor het nodige gevaar zorgde. In de 85e minuut maakte Kethel Spaland via Stefan Culibrk de 1-2. Scheidsrechter van Slooten gaf in de blessuretijd een penalty aan SEP en hieruit maakte de gastheer de 2-2 en tevens eindstand.

Ronald van der Zalm “Een leuke seizoens afsluiter. Complimenten aan Chris Helbers (JO17-1) en Noaufel Lahlimi (JO19-1) die vandaag in de basis starte. Die laten met hun voetballende kwaliteiten en werklust zien dat er nog enorm veel potentie is binnen de club. Nu gaan we ons klaarmaken voor het Schiedams kampioenschap op 25 juni bij Hermes DVS.” Aldus een tevreden trainer.

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Avatar foto

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl