Kethel Spaland (zo) voorziet mooie toekomst 

Schiedam – De afgelopen maanden zijn ze bij de zondag van Kethel Spaland druk bezig geweest met de voorbereidingen op komend seizoen. De kersverse trainer Ronald van der Zalm kan volgend seizoen beschikken over een brede en sterke selectie.

 

Oefenmeesters Ronald van der Zalm en Edwin van Troost kunnen onder andere uitkijken naar de diensten van Wesley Schouten, Jorden Scherpenzeel, Dennis Thienpondt en voormalig Curaçao’s international Richenel Lourens.
Ook in de staf zijn de nodige dingen gewijzigd zo is Robin Tettero weer terug als teammanager. Marco Herben stopt als assistent-trainer en Marc Verhaeren zal hem vervangen.
 

Ronald van der Zalm voorziet een mooi seizoen. “Gezien de kwaliteit en de mix van jeugd en ervaren spelers, zou het raar zijn als we niet uitspreken dat we mee moeten gaan doen voor de prijzen. De afgelopen weken hebben we twee keer getraind, de opkomst was echt fantastisch. Mijn eerste indruk is goed. Kethel Spaland is een mooie en grote club met een fantastische accommodatie.
Het is mooi om te zien dat het nu al enorm leeft onder die gasten. Bijna iedereen kent elkaar of zijn goeie vrienden. Ze beginnen het liefst zo snel mogelijk met de competitie.”

Foto: Mischa Keemink


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl