Kloppenburg keert terug naar VFC (za)

Vlaardingen – Keeper Bob Kloppenburg keert komend seizoen terug naar VFC. De 20 jarige sluitpost doorliep de gehele jeugdopleiding bij VFC en besloot vorige seizoen te vertrekken en zijn geluk bij Victoria’04 (zaterdag 1) te beproeven. Na een jaar keert hij echter al weer terug bij “De Kwekkers” waar hij zich bij de zaterdag 1 selectie zal voegen en de concurrentie aan zal gaan met Vd Boor en Bruning.

Kloppenburg wordt bij VFC herenigd met een groot deel van de succesvolle lichting waarmee hij in de A1 tweemaal kampioen werd en promotie naar de 3e divisie af dwong. Een ander hoogtepunt in zijn nog jonge carrière is de winst van het Vlaardings Kampioenschap met VFC 1 in 2016, waarbij hij in de finale werd uitgeroepen tot man-of-the-match.

Pikant detail is dat Kloppenburg dit seizoen een rode kaart pakte in de derby tegen VFC. Kloppenburg, op dit moment herstellende van een blessure: “het is een leerzaam jaar. Ik hoop snel fit te worden en ik kijk er naar uit om weer terug te keren bij VFC”.


Het laatste nieuws:

Deel dit bericht: <br>Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Facebook
Facebook
0Pin on Pinterest
Pinterest
0Email this to someone
email
Mischa Keemink

Mischa Keemink

WaterwegSport.nl - info@waterwegsport.nl